Alkoholfri hånddesinfeksjon

NESTE GENERASJONS HÅNDDESINFEKSJON

Aeris hånddesinfeksjon er en norsk nyvinning innen bekjempelse av virus. En alkoholfri løsning som fjerner virus, bakterier og sopp raskt og effektivt. Full effekt på alle typer virus inkl. korona-, adeno og norovirus (forkjølelse og omgangssyke).

• Effektiv mot alle typer virus
• Mild mot irritert hud
• Klinisk dokumentert - 99,999 % effektiv mot Korona virus, bakterier, Adenovirus og Norovirus
• Alkoholfri, ikke skadelig mot hud, kropp, øyne.
• Ikke brannfarlig!
• Klassifisert som ufarlig i henhold til CLP regulering og krever ingen sikkerhetsvarsler

Aeris hånddesinfeksjon er klinisk testet og svir ikke på sprukket og sensitiv hud. I motsetning til alkoholbaserte desinfeksjonsmidler er Aeris hånddesinfeksjon klassifisert som ufarlig i henhold til CLP-regulering (EF nr. 1272/2008), og krever ingen sikkerhetsadvarsler.

Du er i gode hender

Aeris hånddesinfeksjon er en trygg og skånsom hånddesinfeksjon. Siden ingrediensene i Aeris hånddesinfeksjon finnes naturlig i kroppen vil virus inaktiveres og bakterier drepes effektivt, uten å tørke ut eller skade huden. Kliniske tester viser at selv intens og gjentatt bruk ikke påvirker fettlaget til verken intakt, sprukken eller sår hud.

Aeris hånddesinfeksjon har ingen faremerking, som vil si at den verken er brannfarlig eller farlig å få i munn og øyne. Produktet kan derfor trygt brukes av alle, inkludert barn og personer som oppholder seg i brannfarlige omgivelser.

Sørg for at håndspriten blir plassert utenfor rekkevidde for små barn

Aeris hånddesinfeksjon er en patentert, alkoholfri løsning utviklet av det norske sårbehandlingsselskapet SoftOx Solutions AS. I motsetning til alkohol er de effektive virkestoffene i Aeris hånddesinfeksjon naturlig forekommende i menneskekroppen. En av ingrediensene bruker kroppen allerede for å forsvare seg mot uønskede mikroorganismer og virus. Aeris hånddesinfeksjon angriper derfor ikke det naturlige fettlaget som beskytter huden og er skånsomt mot hudens naturlige mikroflora.

Sikkerhet, kvalitet
og komfort

Aeris hånddesinfeksjon er parfymefri og lukter mindre skarpt enn alkoholbasert hånddesinfeksjon. Produktet består av substanser som avgir en klorliknende duft. Lukten forsvinner imidlertid raskt når hendene tørker.

Førstehjelpstiltak:
Øyekontakt: Skyll forsiktig med vann i flere minutter, kontakt lege hvis ubehag vedvarer.
Svelging: Drikk 1-2 glass vann eller melk, kontakt lege hvis ubehag oppstår.
Innånding: Frisk luft, kontakt lege hvis ubehag vedvarer.

Kundeuttalelser

Hva sier kundene våre?

Aeris hånddesinfeksjon er dokumentert overlegen effektiv og trygg i bruk, og har hjulpet oss å holde hjulene i gang på klinikken. Huden tørkes ikke ut, men bevares myk og smidig.
Fredrik Sommersel
Spesialist allmennmedisin
Kom tilfeldigvis over denne i nettbutikken til Aeris. Barna plages med såre tørre hender. Denne fungerte utmerket for dem. Anbefales på det sterkeste.
Kundeomtale
Aeris.no nettbutikk

Overlegen effekt uten å skade huden!

Alkoholbaserte desinfeksjonsmidler som selges som «Håndsprit» bruker mellom 30 og 60 sekunder på å virke, noe som i praksis ikke alltid oppnås når alkoholen fordamper for fort. Aeris Medical syntes det er viktig å gi deg litt informasjon om AERIS HÅNDDESINFEKSJON, slik du vet hva du tar på hendene og hvorfor. De fleste kjenner til vanlig alkoholbasert hånddesinfeksjon, som selges på markedet i form av en væske eller gel basert på 70-85% alkohol. Disse produktene fungerer ved å tørke ut bakteriecelleveggene og dermed ødelegge dem. Noen av utfordringene med alkohol er at det også tørker ut huden og at det ikke er effektivt mot alle typer virus. (Se egen tabell)